Autohuolto

Korjaamme ja huollamme kaiken merkkiset henkilö- ja pakettiautot. Meillä on monipuolinen valikoima nykyaikaisia työkaluja, laitteita ja tarvikkeita, joilla ammattitaitoinen henkilöstö hoitaa autoasi laadukkaasti ja tehokkaasti. Meillä on pitkäaikainen ja laaja kokemus autoalalta, minkä haluamme näkyvän työn laadussa, oikeissa valinnoissa ja asiakaspalvelussa.

Palvelemme sinua autosi hyväksi - ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.
Tässä on muutamia esimerkkejä autojen huolloista ja korjauksista:

✔ Ilmastointihuollot
✔ Jakohihnan vaihdot
✔ Jarruhuollot
✔ Katsastuskunnostukset ja katsastuksessa käyttäminen
✔ Määräaikaishuollot
✔ Vaihteistokorjaukset
✔ Tuulilasien vaihdot
✔ Aurauskulmien säädöt
✔ Yms.

Kuulumme AD-Autokorjaamo -ketjuun, jonka vuoksi voimme tarjota parempaa palvelua ja lisäturvaa niin varaosille kuin työsuoritteille.

Kaikki merkit - Kyllä!

Kun autosi tarvitsee mitä tahansa huoltoa tai korjauspalvelua, ota yhteyttä meihin. Me hoidamme sen laadukkaasti ja edullisesti. Voimme tarjota jopa 24 kuukauden lisäturvaa varaosille ja työsuoritteille.

Sijaisauto - tietysti!

Meiltä voit saada käyttöösi sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi. Jos muuten tarvitset autoa päiväksi tai pitemmäksi aikaa, vuokraa se edullisesti meiltä. Näin saat joustavuutta elämään.

Sijaispyörä

Auton huolto voi olla virkistävä hetki!

Meiltä voit myös saada huollon ajaksi käyttöösi KTM:n sähköavusteisen maastopyörän.  Hyödynnä auton huoltoon menevä aika virkistävään maaseutupyöräilyyn. 

Autohuollon hinnasto:

Voimassa 15.10.2022 alkaenHinta €
Työn hinta 75 € / tunti

Tässä on vakiohintoja huoltoihin ja korjauksiin. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.  Kysy tarjous autoosi!

Seuraa meitä Facebookissa!