Meidän tarinaa

AP Autopalvelu Oy on perustettu vuonna 2013 jatkamaan Huoltopiste Pajulan toimintaa Jyväskylän O.K. Auton tiloissa. Jatkamme edelleen tätä maineikasta autojen pesula- ja fiksaustoimintaa samassa paikassa ja pyrimme hohtavan kirkkaisiin tuloksiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Liiketoimintaa on laajennettu myös henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjauspalveluihin, joka toimii Laukaan Valkolassa. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä henkilö- ja pakettiautoja. Yritys työllistää useita henkilöitä, joilla kaikilla on vankka kokemus autoalalta. Haluamme panostaa työn laatuun ja osaamiseemme - autosi hyväksi.

AP Autopalvelu Oy laajensi toimintaansa jälleen vuoden 2015 lopussa, kun se alkoi tarjoamaan LVI- ja remonttipalveluja aputoiminimellä AP Remontti ja Lvi-Palvelut. On hienoa, että voimme saada yhteen paikallista osaamista tältäkin alalta. Palvelumme johtotähtenä ovat LVI-työt, mutta me voimme hoitaa pienet ja suuretkin remonttikohteet. Tarjoamme palvelujamme kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. 

Aloitimme käytettyjen autojen ja tehokkaiden vesijettien vuokraustoiminnan vuoden 2017 aikana. Huomasimme sijaisautopalvelun myötä, että asiakkaillamme on tarve vuokrata auto lyhytaikaiseen käyttöön. Samalla halusimme tarjota mahdollisuuden kokea mahtavia hetkiä vesijettien parissa.

Terävöitimme liiketoimintaamme keväällä 2019. Silloin AP Autopalvelu Oy myi Jyväskylässä olleen autojen pesu- ja fiksaustoiminnan bCare Oy:lle. Näin keskitymme moottoriajoneuvojen korjaus- ja huoltotoimintaan sekä remonttipalveluihin.

Liityimme osaksi AD-Autokorjaamot ketjua keväällä 2020. Jatkamme edelleen itsenäisenä yrityksenä, mutta kumppanuuden kautta voimme tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua sekä kansainvälistä lisäturvaa  varaosille ja työsuoritteille. Remonttipuolelle lisäsimme pienimuotoiset maansiirtotyöpalvelut kaivurilla ja kauhakuormaajalla.

Taksitoiminta on ollut pitkään kiinnostuksen kohteena. Siihen tuli sattumien kautta tilaisuus keväällä 2023. AP Taksipalvelu palvelee Laukaassa ja lähialueella. Pyrimme tarjoamaan asiakasystävällistä, laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua sekä lisätä työllisyyttä paikkakunnalla.

Seuraa meitä Facebookissa!